Reisinformatie

Reisinformatie Seychellen

 

Seychellen is een geliefde vakantiebestemming. Je kunt wegdromen aan de blauwe oceaan of ontdek de prachtige natuur van de Secyhellen. De Seychellen is een archipel die uit meer dan 115 eilanden bestaat. Door de verschillende eilanden heeft het land veel bezienswaardigheden.

 

Bezienswaardigheden Seychellen

 

Een vakantie naar de Seychellen is zowel om te ontspannen als om actief bezig te zijn. Je kunt uren lang genieten van het mooie weer op één van de talloze prachtige bountystranden, maar er is ook veel te zien en te doen op de Seychellen.

De mooiste bezienswaardigheden van de Seychellen zijn:

  • Victoria
  • Mahé
  • Anse Source d'Agent
  • Aldabra eilanden
  • Curieuse

 

Klimaat / beste reistijd Seychellen

 

Het klimaat op de Seychellen is warm en vochtig. Wanneer je een vakantie boekt naar de Seychellen moet je goed naar het klimaat kijken. Mocht je een hele actieve vakantie willen boeken, ga dan niet midden in het hoogseizoen (juli en augustus). Het laagseizoen loopt van december tot en met maart. In dit seizoen is er kans op veel regen en eventueel en cycloon.

 

Waar liggen de Seychellen?

 

Vlak bij de kust van Afrika ligt het archipel van de Seychellen. Het land ligt in de Indische Oceaan en ten noorden van Madagaskar. Het is ongeveer 10 uur vliegen van Amsterdam naar de Seychellen.

 

Valuta Seychellen

 

De valuta op de Seychellen is de Seychelse roepie. Je kunt er voor kiezen om in Nederland, voor vertrek, bij een wisselkantoor geld te pinnen, of op bestemming.