Huwelijksreis Seychellen

Huwelijksreis Seychellen

 

We dromen allemaal wel eens van witte stranden, een blauwe zee en heerlijk weer… Laat deze droom werkelijkheid worden met een Seychellen huwelijksreis! Op de verschillende eilanden zijn veel luxe resorts met fantastische faciliteiten zodat jullie een zorgeloze honeymoon kunnen vieren. Bij de meeste resorts krijg je (als je aangeeft dat dit jullie huwelijksreis is) een fles champagne, of iets anders leuks op de kamer.

Trouwen op de Seychellen

 

Ook is het natuurlijk mogelijk om te trouwen op Mauritius. Heerlijk met een luchtig(e) trouwjurk en -pak en de blote voeten in het zand. Jullie kunnen tot in de late uurtjes dineren en feesten met de ondergaande zon op de achtergrond. Kies uit één van de verlaten strandjes of kies ervoor om bij een luxe resort te trouwen (of op hun privéstrand).

Huwelijksreis Seychellen resorts & hotels

Tijdens jullie huwelijksreis op de Seychellen willen jullie natuurlijk in een sprookjesachtig resort of hotel overnachten. Op de Seychellen zijn veel resorts en hotels waaruit jullie kunnen kiezen. De meest populaire hotels zijn:

  • La Digue Island Lodge
  • Coco de Mer
  • Le Domaine de l’Orangeraie
  • Allamanda Beach Resort & Spa

Willen jullie meer informatie over deze resorts / hotels of over een huwelijksreis op de Seychellen? Kijk dan op de Seychellen pagina van Huwelijksreiswijzer.