Klimaat Seychellen

Seychellen klimaat

 

Het weer op de Seychellen is vrijwel altijd goed. Wel moet je rekening houden met het warm en vochtige klimaat op de Seychellen, waardoor en verschillende moessons voorkomen (ook wel het hoog- en het laagseizoen). In november begint het regenseizoen. Deze periode duurt tot maart en vooral in december en januari kan er veel neerslag vallen. In december tot maart kunnen er cyclonen op de Seychellen voorkomen. Let dus goed op met het boeken van je Seychellen vakantie welk Seychellen klimaat er op dat moment is!

Laagseizoen klimaat Seychellen

Het laagseizoen loopt van december tot en met maart, er kan veel neerslag vallen, maar de temperatuur op de Seychellen stijgt in deze periode wel. Het Seychellen weer kan in deze periode meevallen, maar je moet er zeker rekening mee houden dat er veel neerslag kan vallen.

Hoogseizoen klimaat Seychellen

Het hoogseizoen loopt van mei en oktober. Er valt tijdens deze periode weinig regen en het Seychellen weer is goed. In deze periode kun je genieten van de warmte op de vele stranden op de eilanden van de Seychellen.